Program online outreach misije s institucijama i tvrtkama u Poljskoj 2. – 4. 3. 2021.

U okviru provedbe Strateškog projekta za podršku inicijativa klastera konkurentnosti, pozivamo vas na online misiju koja će se održati 2., 3. i 4. ožujka 2021.

„Outreach“ misiju organizira Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja uz savjetodavnu podršku Zajednice izvršitelja – poduzeća Apsolon strategija d.o.o. i Millenium promocija d.o.o., te u suradnji s Poljskom gospodarskom komorom. Program „outreach“ misije na jednom mjestu okuplja različite sudionike iz Poljske, uključujući predstavnike poslovnog sektora u Poljskoj kao što su tvrtke i klasteri. „Outreach“ misija je interaktivnog karaktera te, osim online
predstavljanja poljskih dionika, uključuje elemente poput bilateralnih sastanaka s predstavnicima poljskih entiteta kojima je osiguran networking, umrežavanje i razgovori (pitanja i odgovori).

Program misije sastoji se od šest predstavnika entiteta iz Poljske s iskustvima i primjerima dobre prakse u globalnim lancima vrijednosti te njihovim inovativnim rješenjima, proizvodima i uslugama, popraćeno video materijalom poput video primjera implementiranih inovativnih rješenja i njihovih primjena, kao i video „razgledavanja“. Na misiji će sudjelovati i visoka razina predstavnika javnih tijela iz Poljske. Na uvodnom sastanku će se hrvatskim tvrtkama i njihovim udruženjima predstaviti poljsko gospodarstvo, pojedini njegovi sektori i mogućnosti ulaganja, dok će se na virtualnim sastancima hrvatske tvrtke moći susresti sa šest institucija i tvrtki iz Poljske: Agencijom za industrijski razvoj, Centrom za sluh i govor te njegovim telemedicinskim rješenjima, tvrtkom Sprint specijaliziranom za inteligentna vozila, tvrtkom blinkee.city koja čak i u Splitu iznajmljuje električne mopede, bicikle i romobile koje naplaćuje po minuti korištenja, korporacijom LUG, jednom od vodećih u profesionalnoj rasvjeti u Europi te nacionalnim Poljskim klasterom autoindustrije (PGM). Misija će se održati putem aplikacije Zoom, na engleskom jeziku.

Programom online misije osigurana je specijaliziranost i različitost sudionika u „outreach“ misiji koji imaju vrijedno iskustvo i primjere dobre prakse u
pod-tematskim prioritetnim područjima pametne specijalizacije i identificiranim strateškim segmentima. Također, misija predstavlja odličnu priliku za predstavljanje i promociju hrvatskih tvrtki, njihova djelokruga, proizvoda i/ili usluga.

Želite li da vaša tvrtka ili institucija bude službeno predstavljena na misiji i da sudjelujete u sastanku s nekom od poljskih tvrtki ili institucija, pogledajte Poziv / trenutni program u pratećim dokumentima na ovoj stranici te se prijavite na sastanak s nekom od tvrtki i institucija iz poziva, odnosno programa. Prijaviti se možete najkasnije do ponedjeljka, 1. ožujka, na e-adresu amarinovic@apsolon.com.

Radujemo se Vašem sudjelovanju!

KONTAKTI

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta

Ulica grada Vukovara 78
10 000 Zagreb

tel.: 01/ 6106 111

www.mingo.hr

Hrvatska gospodarska komora (HGK)

Centar za industrijski razvoj (CIRAZ)

Nova cesta 7
10 000 Zagreb

tel.: 01/ 207 80 01

www.ciraz.hr

                                       Izrada materijala sufinancirana je sredstvima Tehničke pomoći iz Operativnog programa konkurentnosti i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sva prava pridržana. | Uvjeti korištenja